Recent Posts

torsdag, desember 27, 2007

GOD JUL!!


God Jul, alle sammen!! Håper dere har hatt en fin Julaften og deilige romjulsdager. Og tusen takk for alle kjempekoselige kommentarer her på bloggen min!! Det setter jeg så stor pris på. :-)
Jeg tar meg en tur nordover denne romjula og over nyttårsaften, så jeg vil benytte sjansen til å ønske alle blogvenner et riktig GODT NYTT ÅR også.
SEES i 2008! :-)

lørdag, desember 22, 2007

Bittelille julaften


Nå nærmer det seg med stormskritt.

Jeg har vært gjennom panikken over alt som ikke har blitt gjort....jeg har rast gjennom matbutikken med handlevogn som til slutt rant over....jeg har hamstret inn de siste julegavene (håper jeg) .... resten får jeg lage i romjula....LOL

Og nå har jeg kost meg med venner på koselig førjulsbesøk og lysestøping hos naboer. Det er fint med alle de sosiale tingene man kan gjøre i Jula. :)
Juletreet er forresten også hugget, og står og venter på å få komme inn i stua.... og mens det venter har vi noen søte papirtrær innendørs. Nå står de på pinne foran pepperkakehusene og ett henger så fint på en bar kvist.... enkle å lage, et lite koseprosjekt for en ørliten førjulspause.
Oppskrift og mal kan du finne på papirgleders Kreative sider.
Og så må man jo ha stjerner!! Jeg elsker stjerner til Jul. Stjerner i vinduene, på juletreet og overalt hvor man kan få plass til dem. :)
Jeg har laget en i papir, og oppskriften kan du finne HER.

Fortsatt god førjulstid, alle sammen. :)

tirsdag, desember 18, 2007

Julekort. :)


Har lagd noen Julekort de siste par dagene. Nå begynner jo den store dagen å nærme seg. ;)



søndag, desember 16, 2007

Bare 8 dager igjen..... :)



Her er noen enkle, søte gaveposer jeg har lagd til smågaver og juleknask. Ekstra koselig å kunne gi bort noe i fin innpakning. ;)
Vil du ha mønster til posene og forklaring på hvordan du lager dem så finner du det HER .
Her finner du også masse andre fine småideer til Jul. ;)

Fortsatt GOD adventstid. :)

onsdag, desember 12, 2007

Snart JUL!


Desember må være den absoutt raskeste måneden i året. Nå flyr dagene avsted....
Jeg er ikke i rute, men Jula kan gjerne komme som julenissen på kjærringa i år....det er helt ok. ;)

Jeg har ihvertfall kost meg og lagd litt småtteri både for meg selv og sammen med ungene.
Julekulene finner du også på Kristines julekalenderluke #12 på papirgleders Kreative sider. ;)

Endel inspirasjon er hentet fra Sarah Bowens "12 days of x-mas"-class som jeg er med på. Masse enkle, artige ideer der. ;) Blandt annet disse superenkle trekant-trærne. Jeg har brukt dem både på kort, som jeg lagde sammen med ungene, og juletrær til å henge på juletreet (lagd sammen med ungene) ;)


Til-fra-lappene var kjempeenkle og superartige å lage. Anbefales! :) Finn fram filt, chipboard, masques, maling, glitter og distress-spray og lek ivei. ;)




Julefuglene i filt koste jeg meg skikkelig med å lage.


De er håndklippet (etter eget hode) ut av en svart filtbit. Vinger er stoffrester av et blått stoff. Jeg har sydd på litt stjerne-paljetter og perler. :)



Fortsatt GOD adventstid!! :)