Recent Posts

onsdag, mai 14, 2008

Kurs :)


Da er jeg klar for kurs igjen. Skal ha kurs Sammen med leneHappy Hobby på Gjøvik imorra (15. mai) klokka 18.00 - Gleder oss kjempemasse!! _)
Så skal jeg ha kurs på ScrapMe mandag 19. mai kl. 18.30-21.30.
og på HobbySlottet på Lambertseter (min nye lokale-scrappebutikk! JIPPI! ) 6. juni kl. 18.00 - 21.oo
Bildene over er fra minialbummet som skal lages på kursene. :) dette blir gøy!
:)

tirsdag, mai 13, 2008

Min tur til å si takk. :)

Jeg flyr videre gjennom travle dager, prosjekter, masse å gjøre med 3ndypapir og andre planer.
og her er det jeg skrev på papirgleder.no sitt forum:

"Da er tiden kommet til at jeg skal si TUSEN, TUSEN takk for meg som seniordesigner på Papirgleder.no. Jeg har hatt mange, kjempefine, artige, hærlige, lærerike år som en del av designteamet. Det har vært kjempefint å få bli kjent med både medlemmer og de på teamet. Hadde aldri trodd jeg skulle få "usynlige" nettvenner, men det har jeg fått på papirgleder, og det har gjort livet mitt enda rikere. Tusen takk! ..For ikke å snakke om all inspirasjonen jeg har fått fra teammedlemmer og forum-medlemmer!! dere er fantastiske alle sammen. Så jeg sier ikke farvel, bare "hei så lenge!" Jeg har mange jern i ilden om dagen..... mye scrapping, papirer, stempler, kurs og diverse prosjekter. Jeg kommer til å bli på PG som seniordesigner fram til sommerferien .... og etter det ... ja de kommer jeg til å være der som vanlig medlem. Så igjen: TUSEN TAKK FOR MEG og alt det fine jeg har fått både av tilbakemeldinger, venner, ros, inspirasjon og muligheter på papirgleder.no
SEE U! "

Og her er noen av de kjempekoselige meldingene jeg fikk fra damene på PG.
TUSEN TAKK for alle gode ord!! Det gjør meg utrolig glad og rørt!!



-Jeg har egentlig ikke så mye å si, for det blir veldig tomt etter deg.. Det er rart at du nå skal slutte, du som har vært med såååå lenge!! Tusen takk venn, for all inspirasjon. Det blir vel ei siste gang Men fordet, så er jeg veldig lei meg for at du slutter her hos oss.. Vi er blitt så glad i deg atte! Din sin!

-TUSEN TUSEN TAKK for en utrolig inspirerende tid sammen med deg i Papirglederteamet!!!!!! Jeg kommer til å savne deg, men ønsker deg all mulig LYKKE TIL i tiden fremover


-Önskar dig all lycka framöver, Gudrun! Är helt säker på att vi kommer att se massor av dig i scrapframtiden. Detta är bara början . Men du lämnar ett stort tomrum efter dig här och även om jag inte varit så aktiv här den senaste tiden, kommer jag att sakna dig, men jag hoppas du finns här ändå ibland och att vi "ses" ute i scrapvärlden! Tusen tack för all inspiration du sprider och för att du är så varm och gó!

-Du er selve grunnen til at jeg fant veien til PG. Vi kommer til å savne deg! Jeg vet jo at du stikker innom her iblant, så helt borte blir du heldigvis ikke. Gleder meg til å se hva du tryller frem av stempler, kurs og mønsterark i fremtiden.

-Du er en inspirasjon for alle! Lykke til med dine prosjekter i fremtiden, gleder meg til å se hva for spennende ting du kommer med.

-Ja tusen takk for all inspirasjon!!! Du er stooooor!!! Lykke lykke til med alle prosjektene du har på gang, og håper vi får se masse til deg selv om du slutter som seniordesigner hos PG!! Klem og kos deg med det du skal ta fatt på

-Vet et par blogger som kommer til å bli ekstra nøye lest fremover nå som du "forsvinner" herfra. Lykke til videre!

-Ønsker deg lykke til videre! Du er en super inspirator, og jeg gleder meg til å se lekre kreasjoner fra deg fremover også

-Du må da i alle fall ikke forsvinne fra dette forumet, for det er så koselig at du er her inne. Jeg vet også om noen blogger hvor jeg kan besøke deg etter at du har sluttet her. Du er og blir en inspirasjon uansett og det er kos at du fortsetter her inne som medlemm i hvert fall

-Kjære Gudrun. Det ante meg at det var du som skulle takke for deg. Med alle ballene du har i luften......Jeg kommer til å savne deg masse som designer her. Lykke til med prosjektene dine videre! Du er best!!! Og min største inspirasjonskilde..... jeg er blodfan!

-Jeg ønsker deg lykke til med alle dine prosjekter, Gudrun!!! Tusen takk for all inspirasjon, og for at jeg har fått bli kjent med deg! Håper vi kan scrappe litt sammen innimellom!


To LO'er jeg lagde denne helga.

En er inspirert av en utfordring jeg fikk av pauline, om å scrappe det jeg hadde liggende på pulten for øyeblikket.

Den andre er inspirert av en LO lagd av Adrienne looman. :)

Takk for at du ser! :)

fredag, mai 09, 2008

Vårslepp :)



For oss som bor på østlandet er det SKIKKELIG vår - nesten sommer-stemning.

Hærlige lyse kvelder og nydelig vær. På Papirgleder.no er det Vårslepp denne helga, med masse aktivitet. Du får vite hvem som kommer, og hvem som går ... du kan delta på loppemarked, utfordringer og quiz.

Håper å se deg der!

:)

"The art is found" !! :)

I just HAD TO join the fun over at "The Art Is Found"-blog. This weeks challenge was to use shopping-bags, and i really had a blast playing along. Thanks!! :) :)
Used an old paperbag from veroModa, loved the colors on this bag so much I could'nt throw it away, and Voila, a grat background for my pictures of Sol in grannys garden. :)
I also fell in love With Marthas "layer it on"-challenge over at SIS
I love to use loads of layers on my LOs, so this was just the right thing for me.
Used background-paper from 3ndyPapir, design Gudrun Loennecken, covered with apage from a newspaper, ghesso and acrylic paint pluss some pastel-colors (the dots)
Rubon-tree (Hambly), flower-stamp on transparency attached under the picture, ribbon, buttons and chipboardalpba ((unknown) from a beautiful kit i won from Vi Scrapper (magazine))


torsdag, mai 08, 2008

En kunstner i familien :)

Må bare vise dette flotte kunstverket som Edvin har lagd idag. OK, dikter-spire er han muligens ikke, men SE på de swirlene rundt kanten!!!
:)

tirsdag, mai 06, 2008

Konfirmasjonshelg


Da har vel den store konfirmasjons-søndagen vært for mange rundt om i landet. Vi var invitert til festlig lag i Trondheim, der mannen min hadde plikter som Gudfar. En skikkelig flott fest til ære for Gutten som snart er voksen. Og etterhvert som konfirmanten kom i godlune ble det masse hærlige, flotte bilder også. :)
Det er gøy å ta bilder når man kan le og ha det gøy underveis, og her satt latteren løst. Tusen takk Nils for at jeg fikk lov å ta konfirmasjonsbilder av deg, det var skikkelig gøy. :)


Og jammen er det ikke rart det er en flott gutt....med disse fantastiske menneskene til foreldre. :)
Og her er kompisene, som gledet seg kjempemasse til å treffes igjen.
Flotte gutter i finklær og skikkelig feststemning. :)
Vi rakk også å besøke farmor mens vi var i trøndelag, og vi hadde en kjempefin sommerdag i farmors hage. :)