Recent Posts

fredag, november 03, 2006

Månedens Konkurranse på Papirgleder.no..... :)Må bare si tusen takk for alle de koselige tilbakemeldingene jeg har fått på julestemplene mine. :-)

Det varmer virkelig å høre at dere liker dem, og SE at dere bruker dem. Håper jeg kan være med på å spre litt ekstra inspirasjon til å komme igang med julekort-produksjonen i år. :-)

Denne måneden er det meg som har KORT-konkurransen på Papirgleder.

Temaet er Julekort med stemplet motiv og en litt utradisjonell fargevri. ;) Så for de av dere som ikke rakk å være med på min uhøytidelige julekortlek; Ikke fortvil, men hiv dere med på denne konkurransen istedet. ;)

GOD HELG alle sammen!

2 kommentarer:

Lene S sa...

Man kan bare ikke unngå å få stempeldilla når man er innom bloggen din! Har til og med tyvlånt jentenes "Gudrun stempler" nå ;o) Og jeg er så imponert over at jeg har laget så mange julekort allerede! LOL

KLEM!!

Rita sa...

Nok et herlig julekort fra deg, Gudrun :) Gleder meg til å se resutatene fra denne mnd kort konkurranse. Jeg har kommet litt igang med min egen julekort produksjon - og jeg er blitt så glad i stemplene dine. Gleder meg virkelig til å sende rundt kort i år :) Ha en fin-fin uke.