Recent Posts

tirsdag, april 10, 2007

Grønn vår :-)


Fargen i RhonnaFarrers fargeutfordring forrige uke var GRØNN.
Grønn er ikke akkurat yndlingsfargen min....men grønt er allikevel symbol for ting jeg setter stor pris på...får meg til å tenke på alt som spirer og gror...VÅREN...gress og blomster, og den vanvittige energien som kommer med vårsola. Alt i alt...grønt er skjønt... ;-) lol
Here is the LO made for Rhonnas colorchallenge; GREEN. I had to think about this color for a while.... Green is not my favourite, but it reminds me of things I really appreciate...like my garden, se seeds and plants growing, SPRING and the energy shown trough the nature this time of year...Here in Norway everything seems dead trough the long, cold winter, and then suddenly, when spring comes everything turns green in just a snap...Like a miracle. :-) So green makes me happy, and I have to say I love green too, after all. ;)

14 kommentarer:

Lene sa...

Ja, denne LO'en stråler jo av vårstemning!
Både farger, oppsett og pynt reflekterer alt det deilige som våren har med seg - nydelig!

Lene S sa...

Så vakkert Gudrun! Jeg har laget en ren digital denne gangen, på transparent som vanlig.. Men nå angret jeg på at jeg ikke lekte meg med vårlige papirer og bilder i stedet.. Ja ja, får scrappe mer da! LOL Takk for inspirasjonen!!

;o)

Linn Kristin Stølan sa...

Lekker!! Herlig vårstemning i bildene og i grønnfargen. Og de overlayene er bare yummy!!

Marit sa...

Det var morsomt å se en grønn side fra deg. når jeg tenker litt tilbake så kan jeg ikke huske å ha sett så mye av det. Likevel ble stemningen skjønn. Likte godt bildene og stemningen du klarte å skape her også. Virkelig bra.

Kjersti sa...

stilig LO - likte spesielt fargene i den, jeg, og teksten som bølger seg rundt :)

Vibeche sa...

For en herlig vår side med vakre blomster du har laget til utfordringn :)Helt nydelig :)

banglamarie sa...

Herlig sprudlende side!!
Skikeklig vårstemning :)

Kirsten sa...

Så flott grønn LO! Det er jammen en farge det er langt mellom på mine LOer, men når jeg ser resultatet ditt føler jeg sannelig at jeg burde prøve en gang til ;)
Ha en flott uke!

violette sa...

And this green and purple is just great ! Lovely !

Thank you for your visits and lovely comment, and to answer your question about the costume : it was made by teachers and children for the school Carnaval.

Catrine sa...

Nydelig vårlayout du har laget! Flotte farger og pynt! Og vårbilder er jo så fint! :)

Synnove Olava sa...

Nydelig vårlayout..., liker så godt hvordan du slynger teksten på LO din... :-)

Lilli sa...

Green is my favourite, and I like how you combined it with those pretty purple flowers :)

Rita sa...

Det er alltid en fryd å titte innom bloggen din, Gudrun. #13 kortet ditt var bare helt nydelig. Herlig og vår-frisk side du har laget til RF fargeutfordringen.

Stine sa...

Wow så lekker den LO'en var! Friske farger og herlig oppsett! LO'ene dine er så 'levende' på en måte, skulle gjerne gått på kurs med deg! Bor visst bare på feil side av landet.. :)

Ha en finfin dag!