Recent Posts

torsdag, mars 23, 2006

mange gleder....

Idag henger armene mine nesten ikke på. Det verker og er så ille at jeg har mest lyst til å grine.
Men jeg får heller glede meg over de tingene dagen har hatt å gi:
Fikk besøk av Kari, min kjære venninne, som hadde med mat og drikke. Tusen takk for en koselig formiddag, kari! Du er GULL! :-)
Ellers har det kommet stor pakke til meg fra USA idag, men MASSE stempler.
Så de som er intressert i mine stempler:
Nå er de igjen på lager, og kan bestilles på mail hos meg, eller kjøpes på www.papirgleder.no


Stemplene selges separat, monertmed EZ-mount på plastkort. Kjempegod kvalitet, enkle å bruke og lette å oppbevare. ;-)

Så:

En god nyhet til. Nå er det ikke lenge til Stempel-og scrappebladet Ett Trykk kommer med sitt aprilnummer. Jeg gleder meg! Jeg vet allerede at bladet er spekket med masse hærlig lesestoff og inspirasjon. :-) Og forsiden......jeg smiler fortsatt fra øre til øre.... Så gøy å se min LO på forsiden av bladet! Tusen takk Åshild og redaksjonen i Ett trykk! Og enda morsommere er det å se at to av mine kjempeflinke scrappevenner er med. Tove har med en alldeles NYYYDELIG LO (du er så flink og utrolig inspirerende Tove! takk for at du er du! ;-) ) Og Linda Muhr har med ett kjempesøtt PP-mønster. Det var gøy, muhren! :-) Blir alltid glad når jeg ser fine PP'er. ;-)

Ellers gleder jeg meg over jentenes kreative aktivitet. Sol går som en lykkelig hvirvelvind gjennom huset, og tegner og klipper på alt hun kommer over.... LOL Eirun er av det mer nøye slaget, og gleder seg over mammas egenproduserte stempler, som hun nøye og sirlig fargelegger og klipper ut.

Ellers gleder vi oss over at Pappa i familien endelig er hjemme igjen etter mye jobbreising. NÅ vil vi jammen ha ham hjemme en stund. ;)


For my englishspeaking friends:

Well I had alot of joy today. Recieved more of my own designed stamps from the US today. Really happy my stamps seems to be so popular. :-)

And: recieved mail from Åshild at the norwegian scrapbook-and rubberstamp-magazine "Ett Trykk" today. And guess what?! She wanted my LO on the magazine cover!! This really made my day! Thanks alot Åshild!! :-) At the magazines website I also found that my frienda Tove and Linda Muhr are having their wonderful creations in this April issue. So happy for you as well, my friends! :-)

Have a nice day!

7 kommentarer:

banglamarie sa...

Så kjekt at du har fått flere stempler. Når jeg får lønn neste gang... så får du en mail med ønsker. Glemte jo å kjøpe hjørnesnurren. (+++...kan jo aldri bare kjøpe et LOL)

Gleder meg til Ett trykk. Alltid like spennende å se om det er noen kjente ;) Mye fint og inspirerende. Et flott blad.

Du må ha god bedring til armene dine. De høres jammen ikke gode ut! Masse god bedring fra meg!!!

-Marie

T:o)ve sa...

Heisann vennen!
Så koselig å kunne stikke innom her for litt kreativt tilskudd innimellom ;o)
Håper det går bedre med armene snart, her veiver de avgårde, men jeg har i alle fall fått laget en 'typisk Tove' side til BOM'en min i dag ;o)

Klem til deg fra meg :o)

~Tove

Aashild sa...

Gudrun - du imponerer meg! Sånn som ståa med armene dine er nå, burde du brukt dagens skriblerier til å klage litt... men, neida - isteden skriver du et innlegg her som spruter av energi og glede! Jeg bare tar av meg hatten, jeg...

- og gleder meg sammen med deg for at aprilnummeret snart er i hus! Det er virkelig mye flott i dette nummeret!

GOD bedring, Gudrun.

Åshild

Lene S sa...

Jeg blir så lei meg når jeg leser om plagene dine..Men som Åshild er jeg også bare nødt til å ta meg hatten for din evige optimisme! Du har en egen evne til å hente frem det positive når dagen egentlig ikke er så ok.... Beundrer deg for deg. Gleder meg til å treffes i morgen!!

Og jeg gleder meg til å se Ett Trykk!!! :o)

Lilli sa...

Congratulations Gudrun, on your art blossoming into the world! I am looking forward to seeing more of it. I'm sure the challenge will be a bit different this time because of so many people. Maybe more exciting?

Fiffi sa...

Grattis till publiceringen Gudrun, du är så väl värd en förstasida! Måste köpa tidningen när den kommer ut!

Heather M. sa...

Oh that is SOOOOO awesome! Congrats to you on the cover layout! YAY!