Recent Posts

tirsdag, mars 28, 2006

Tid for NY {21}art journal :-)


dag 2


dag 1

Da er vi igang med ny runde i Rhonna Farrers fantastiske {21}day challenge art-journal. Jeg gleder meg masse til "reisen" denne gangen. Forrige runde ble ett stort skritt for meg. Våge å tro at jeg, lille meg, kunne være med på dette, at jeg betyr noe, at det jeg gjør er ok og godt nok. Jeg fikk mange, mange koselige meldinger, har fått "bli kjent" med mange flotte damer gjennom den forrige {21}journalen, og det setter jeg så stor pris på. Dette har også gitt så masse kreativ energi, som igjen har gitt masse scrappeglede.

Denne gangen er mitt tema for min Art journal: "Våkn opp! få drømmene til å gå i oppfyllelse!" Jeg er en skikkelig drømmer. Liker å ha masse planer, ideer og tanker om ting jeg har lyst til å gjøre. Men så altfor ofte viskes drømmene ut, uten at jeg så mye som har løftet ett øyelokk for å få drømmen til å bli virkelig. Dette kan komme av at jeg ikke tør, ikke har tro på meg selv, eller kanskje rett og slett av at jeg er litt LAT....

Vel, å jobbe med seg selv er jo ganske tøft avogtil, og muligens ganske egoistisk...... jeg har derfor valgt å gjøre en ting til i forbindelse med journalen min denne gangen: jeg vil nemmelig prøve å bli en litt bedre venn. ;-) Så mitt mål er å gjøre noe for en av vennene mine hver dag. Ringe, sende en mail, ett kort, dra på besøk, invitere noen.... Kort sagt, prøve å ta litt bedre vare på de menneskene som faktisk betyr noe for meg. :-)

Da jeg ruslet rundt her i huset mitt idag, og funderte over hva jeg skulle bruke for en bok til journalen denne gangen "datt" jeg over en haug med små papirposer. Lykken ville seg slik at det var AKKURAT 21 av dem! Så derfor blir min journal denne gangen et paperbag-album.

Side 1 i journalen har jeg malt med hvit maling, deretter malt 1-tall og blomsterpynt med vannfarger.

Teksten er skrevet på en transparent, og pyntet med brushes jeg var så utrolig heldig å få fra Rhonna etter forrige art journal. De er bare så utrolig fine, og for meg er det noe helt nytt å leke med tekst og digitale effekter. Spennende.

So, to my non-Norwegian-speaking friends: ;-)

Here is my first two pages for Rhonnas great {21}day art journal.

This time I have chosen to use small paperbags as my pages for the journal. I painted them white, and on the first day I have painted the number 1 and some flower-decorations, using my watercolors. The text is printed on a transparent, and i also used some of the brushes I got from Rhonna after the last journal-challenge. Thanks alot Rhonna! I really love those brushes! I have never made Digital LO's or done anything digitally, so this was quite a new experience for me, and really FUN!

This time I have chosen to have TWO different habbits to create for this 21 days.

1. I'm quite a dreamer, and I love to dream, I have loads of ideas and stuf I want to do, but too often the dreams fade whithout me doing anything to make my dreams come true.... So I suppose I have to WAKE UP now, and try to do something about it. ;-)

2.To work on one self can be hard work, booring and maybe pretty selfish too.... So I decided to everyday do something special for one of my friends. Nothing big, just make a phonecall, write a mail or even better a card, maybe invite somebody.... Do things to shov how much I appreciate the people that really means something to me.

Thank you for looking.

19 kommentarer:

Andrea sa...

i love both of your pages...and your goals are wonderful!

Lilli sa...

These are beautiful, Gudrun. I have found that when I do something for myself, that I have more to give for others. That's why your goals make a perfect pair :)

Ann(i)e sa...

WONDERFUL white background.....lovely hearts and flowers. Can't wait to see what else you do!!!
PS Oslo is one of my FAVORITE places on earth!!!!!!

Ferrill sa...

Beautiful pages. Amazing use of Rhonnas brushes. So fun!

Lene S sa...

Og der var du i gang, og denne art journalen ser ut til å bli MINST like flott som den første! Det ble en skikkelige herlig kombinasjon med de brune papireposene og blomster og flotte brushes swirls! Og akkurat som forrige har du du valgt et supert og klokt tema for journalen..gleder meg til å følge med videre på"reisen"!

T:o)ve sa...

Gudrun, det er en fryd hver dag å se dine flotte sider og journaler :o) Papirpose-album er en super ide som jeg gleder meg til å se ferdig :o)

Du har igjen valgt et flott tema, og jeg håper jeg hører fra deg i løpet av de neste 3 ukene ;o) Hehe.

Rhonna sa...

Gudrun...wow..
this is so beautiful...
& so happy you love the digital brushes..aren't they fun?
You did such a great job with them...
so excited to see you through this 2nd round...
wtg!
r

Sylvi sa...

Gosj! - drømmejournal blir spennende!!! Jeg er sikker på at du tør! - noe annet er hva man har tid til og får til i hverdagen...

Gleder meg til å se fortsettelsen ;-)

ArtsyMama sa...

WOW, I love this! Your flowers are just delightful:) I'm so excited to see your work on this round. You are so inspiring!

Just Rhonda sa...

Those are such wonderful goals! Love it. Love your idea of using paperbags! Great enteries!

Aashild sa...

Gudrun - du er bare sååå kreativ og dyktig! Gleder meg som en liten unge til å følge journalen din i dagene som kommer!

Klem

banglamarie sa...

Kjempeflotte sider, og utrolig flote mål. Alltid kjekt å vise i smått og stort at man er glad i andre, om det er hverdag eller fest ;)
Gleder meg til å følge journalen din hver dag!

Flott artikkel og forside på Ett trykk!!!

-Marie

genevieve sa...

gorgeous.
wonderful goals.

Julie sa...

Wonderful!!

Vintage Scrapper sa...

Wonderful pages... I love the format you've chosen to do your art journal.

Fiffi sa...

FANTASTISKT Gudrun! Jag är ditt största fan tror jag :D

rhonda sa...

WOW!!! love what you did with the quotes!!

Anonym sa...

Dildo Amateur Sex

adult games

Webcam Erotikchat

Anonym sa...

It was many years ago we first selected Top Restaurants in the U.S. See it. http://restaurants-us.com/ga/Columbus/Dairy%20Queen/31909/