Recent Posts

torsdag, mars 16, 2006

Utfordringer i kø....Har lagt ut min fargeutfordring på Papirgleder .....og hva er fargen for denne periodens utfordring, mon tro?? ;-)

For å få vite det kan du gå inn på forumet å kikke under "en utfordring i farger". ;-)

På PG vil du også finne haugevis av andre utfordringer. Noe for enhver smak.

Selv skal jeg jobbe med noen egne prosjekter til neste måneds kreativsider på PG, et "ett bilde 5 designere-prosjekt" som jeg tror kommer til å bli kjempeartig

Ellers har jeg tittet innom Ali Edwards blog idag. Og der fant jeg bilde av den nye boka hennes, som kommer til sommeren. Sikker på at denne virkelig er noe å sette på ønskelisten. ;-)

9 kommentarer:

Lilli sa...

Your layout is absolutely beautiful! I love the 'wave' and the stitched flowers. It looks like you did them by hand, with embroidery thread :)

gudrun sa...

Yes Lilli. The flowers are sewn by hand, with embrodery thread.
I was really fun, even if it took quite some time... ;-)

T:o)ve sa...

Nydelig side Gudrun!
Jeg roper etter sommer'n her jeg også, så alle fuglene rømmer videre.... Kan skjønne det.....?

Denne boka blir nok en knallsuksess ja ;o)

Kos :o)

ArtsyMama sa...

Oh wow...I love this layout. It's just gorgeous. I've always wanted to try doing flowers like that. They look fabulous!!

banglamarie sa...

Kjempeflott side Gudrun! Og en flott utfordring :) Jeg har vært ute og tatt bilder av Amalie og snøklokker i dag, og kjøpt nye patroner til skriveren, så nå håper jeg at jeg får til noe ;)

De broderte blomstene dine er så lekre! Flott inspirasjonsside til utfordringen!

ania sa...

Hei Gudrun! :)
Fant nettopp linken til bloggen din, så gøy å se alle tingene dine igjen! :) Utrolig flott bok du har laget til Rhonna Farrers 21day utfordring, misunner deg kreativiteten din og de nydelige krusedullene dine! :)

Maya sa...

Så flotte sider du lager....fikk en link til bloggen din og det er jeg glad for, for det var mye inspirasjon å hente her :-) Prøvde å sy som deg for hånd på en stilk her en dag og det ble virkelig ikke så fint...hihi. Øvelse gjør vel mester, så jeg får prøve mer.

Kommer nok tilbake jeg for det var så mye flott å se på her :-)

Just Rhonda sa...

oh i love this page! Love those stitched flowers! They look amazing!

Heather M. sa...

Beautiful layout! I love the flowers! So pretty!
And I'm SO excited about Ali's new book too (okay, I'm assuming that's what you said but since I can't read Norwegian I'm totally guessing ;) )!