Recent Posts

fredag, mars 02, 2007

Mange kort


Her er dagens og gårsdagens kort-produksjon. Gøy med nye stempler!! :-)
Noen har lurt på hvor og om det går an å bestille stempler. Ja, det går an å bestille stempler av meg NÅ. Send meg en mail, så får du vite priser etc.
I morgen sender jeg et lite lass til Papirgleder.no så da blir de å få der også. ;)
Etterhvert håper jeg de vil bli å få tak i i flere scrappebutikker rundt i landet.
Vil også si TUSEN TAKK for alle de kjempekoselige tilbakemeldingene og kommentarene jeg har fått på stemplene. Det gjør meg så glad og rørt at dere liker de. :-)
Og for de av dere som vil være med på en liten trekning:
Kikk i forrige post, og legg igjen en kommentar hvilket av mine nye stempler som er din favoritt. ;) Jeg venter til over helga med å trekke ut en heldig vinner. ;)


6 kommentarer:

Marit sa...

Så mange helskjønne kort Gudrun. Det utedokortet ble helt herlig.

Jeg mener virkelig du må få deg ett galleri hvor stemplene dine har vært i bruk inne på hjemmesiden din. Det er veldig gøy å se stempler i bruk og mye inspirasjon og hente.

Paraplystemplet ramlet ned i postkassen i går. Jeg har allerede laget ett kort med det, og brukt blomsterstemplet på noen tags.

banglamarie sa...

sitter her og ser og ser. Så mange flotte kort, og så mange flotte stempler!! Du er ikke bare flink til å lage stempler, du er også flink til å lage kort med dem :)
Ha en god og kreativ helg :)

Heidi sa...

*dåne* så flotte kort Gudrun. Blir sååå i godt humør av å se på stemplene dine jeg. Virkelig "figurer" som treffer meg..he, he..

Ha en flott helg!!

Heidi

Berit sa...

Hei!!!
Tusen takk for kretivt påfyll i dag!! Det var noen koselig timer, som iallefall ga meg.
You make my day!!
STOOOR KLEM

Vibeke Spigseth sa...

For et nydelig arbeide!!!! De helt helt fantastisk sjarmerende de nye stemplene dine! Gleder meg til å sette i gang med malingen!

Lilli sa...

You are having so much fun with your stamps! :)