Recent Posts

fredag, februar 17, 2006Idag har jeg starttet på min aller første "art jornal".

Inspirert av Ali Edwards nydelige art journaler og av dagens "artikkel" på siden til Rhonna Farrer, satte jeg glad igang. (thanks alot for great inspiration! )

Jeg har lenge hatt planer om å prøve å skrive og lage en journal.

Jeg har valgt temaet treff. Dette skal være en journal som handler om hvor viktig det er for meg som scrapper og menneske å få møte andre scrappere; Dra på treff, få holde kurs og få lov til å få nye venner gjennom denne fantastiske hobbyen.

Å treffe andre scrappere, venner og nye mennesker fulle av scrappeglede og kreativitet gir meg så masse positiv energi. Jeg har skrevet om dette før også på denne bloggen, men jeg sier det igjen: Menneskene bak scrappingen er så utrolig viktige.

Tusen takk alle dere som gjennom treff, messer og kurs har gitt meg masse glede og inspirasjon til å holde på med å scrappe hver eneste deg. :-)

Idag skal jeg forresten til Lene. Vi skal scrappe sammen, skravle masse og kooose oss. Lene har etter hvert blitt en av mine beste venner, og TAKK til scrappinga for det. jeg setter utrolig stor pris på deg, lene! Både som scrapper, inspirasjonskilde og venn. ;-)

4 kommentarer:

Lene S sa...

Så flott med en Art Journal! Misunner deg din energi på scrappe og bloggefronten for tiden gitt;o)Her har du fru titaksløs... LOL. Men det blir andre boller i kveld! Gleder meg! Har henta pakke fra Linda med innhold til begge to, så vi skal nok få kosa vårs;o)

Ikke vær for mett da, vi lager litt mat til du kommer.

Klem!

Elisabeth sa...

Jag vill också träffa er!!!!

Linda Muhr sa...

Jag håller med Elisabeth, jag vill oxå träffa er, synd att vi bor så längt från varandra!

T:o)ve sa...

Nå har jeg også kommet meg igang med en liten Art-Journal :o)
Tuusen takk for super inspirasjon :o)