Recent Posts

lørdag, januar 06, 2007

Snø og nye ideer

Endelig kom snøen!
Guttene mine var superhenrykt idag, og måtte ut å skrape opp de 2 cm. med snø og ha snøballkrig. Mest yndet mål var selvdagt mamma med kameraet, da.....lol
Har lekt litt med tekst på bildet og litt brushes. På LO'en jeg lager med disse bildene står de vedsidenav hverandre, slik at teksten danner en sirkel. (fikk det ikke til å stå sånn her på blogger, desverre..... LO'en jeg lager kommer i en artikkel på Papirgleder.no i slutten av denne måneden. ;)

Ellers er jo Januar måneden for forbedringer.
Jeg har vært inne på å lage en bitteliten journal (minialbum) om noe jeg har lyst til å bli bedre på. En liten "go for it" bok, om man kan si det sånn.....
En liten motivasjon som skal gå over et par uker.
Er det noen der ute i blogverden som har lyst å være med på et sånt prosjekt hadde det vært kjempegøy. Har du noe du vil bli bedre på i det nye året? Har du noen nye prosjekter på gang som du trenger litt ekstra motivasjon til?
Jeg har gjort journaler som dette inspirert av Rhonna Farrer, og jeg har bare en ting å si om det: Å lage en motivasjons-journal er utrolig verdifullt. De jeg har lagd før har gått over tre uker, men denne gangen tenkte jeg to var nok.... ;)
Det er morro å skape noe samtidig som man føler man gjør noe nyttig eller bra for seg selv, og man kan leke med nye teknikker og uprøvde kreative ideer i en liten minibok.
Så; det var reklamen for idag.
Jeg starter mitt prosjekt på mandag 8. januar,
da vil jeg legge ut en av mine motivasjons-sider, og noen passende ord eller et sitat for dagen.
Alle som vil er velkommen til å delta. :)
Bare legg igjen kommentar med link her på bloggen min. ;)

Sowfall this night made my boys go crazy. They have been waiting for winter all since november. We are used to have snow at least around x-mas time, but this year it has just been raining cats and dogs all the time. So snow was a lovely change.

New year is time for changes and improvement.
I have decided to make my self a small minijournal/album about something I want to change this year. I will work on it for a couple of weeks. Starting on monday the 8th. (january)
I will post my inspiration-LO's and some words/a quote every day. So if anybody will join in, just feel free! It wold really make me happy to do this journal along with some of you.
Just post a comment with a link to your blog / project here at my place.

Well I know my English isn't the wery best, but I hope you understand :)
Hope to see you next week, then. ;)

3 kommentarer:

Åshild sa...

Ojj, her har det skjedd ting siden sist jeg var innom! Adventsboka di ble knakende flott!

Jeg lurer bittelitt på om jeg skal hive meg med på journalen din... Ikke vanskelig å finne aktuelle temaer iallfall :) Det er vel helst tiden det står på... men jeg tror jeg er med :)

Klem

yanmaneee sa...

off white clothing
jordan sneakers
kd 11 shoes
hermes belt
longchamp handbags
golden goose
supreme hoodie
supreme clothing
kd shoes
golden goose

yanmaneee sa...

nike vapormax
balenciaga sneakers
hermes bags
ferragamo belts
golden goose sneakers
hermes belts for men
curry 5 shoes
goyard
moncler
kobe 9