Recent Posts

fredag, november 03, 2006

Månedens Konkurranse på Papirgleder.no..... :)Må bare si tusen takk for alle de koselige tilbakemeldingene jeg har fått på julestemplene mine. :-)

Det varmer virkelig å høre at dere liker dem, og SE at dere bruker dem. Håper jeg kan være med på å spre litt ekstra inspirasjon til å komme igang med julekort-produksjonen i år. :-)

Denne måneden er det meg som har KORT-konkurransen på Papirgleder.

Temaet er Julekort med stemplet motiv og en litt utradisjonell fargevri. ;) Så for de av dere som ikke rakk å være med på min uhøytidelige julekortlek; Ikke fortvil, men hiv dere med på denne konkurransen istedet. ;)

GOD HELG alle sammen!

5 kommentarer:

Lene S sa...

Man kan bare ikke unngå å få stempeldilla når man er innom bloggen din! Har til og med tyvlånt jentenes "Gudrun stempler" nå ;o) Og jeg er så imponert over at jeg har laget så mange julekort allerede! LOL

KLEM!!

Rita sa...

Nok et herlig julekort fra deg, Gudrun :) Gleder meg til å se resutatene fra denne mnd kort konkurranse. Jeg har kommet litt igang med min egen julekort produksjon - og jeg er blitt så glad i stemplene dine. Gleder meg virkelig til å sende rundt kort i år :) Ha en fin-fin uke.

yanmaneee sa...

curry 4
golden goose
off white jordan 1
zx flux
christian louboutin
hogan outlet online
jordan 13
jordan shoes
birkin bag
air jordans

teaunenoa sa...

replica chanel bags ebay replica bags dubai replica prada nylon bags

smetoez sa...

v8t47s7c97 t2g80f0m83 g3t44q2m33 e5q80c8z65 y4c76j2w88 g4x06c5s32