Recent Posts

torsdag, desember 07, 2006

Dagene flyr....

Dagene går så fort....særlig nå i adventstiden ser det ut til at tiden har satt opp farten ett ekstra hakk..... Men selv om det er masse å ta seg til er det viktig å ta vare på hverandre....Jeg har en tradisjon her hjemme med en "gjøre ting"-kalender til barna. Her legger jeg en lapp hver dag med noe vi skal gjøre sammen. Poenget er at vi skal bruke tid sammen, gjøre noe vi liker, glede oss og samtidig forberede oss til juletiden.
Inspirert av Rita som er med på et Shimelle-kurs, og lager en alldeles nydelig adventsbok (jeg anbefaler at dere popper innom Ritas og tar en titt ;-) ) har jeg gått igang med min egen lille adventsbok. De siste par dagene har jeg lagd en side for hver av dagene så langt... Laster opp bilder i morgen når det er bedre fotolys... ;) Kjempeartig å lage en sånn liten bok fra ventetiden. :)
Har tatt en god del bilder i det siste... Jeg er skikkelig Julete av meg, og elsker denne tiden før jul. Nyter å pynte litt etterhvert med mine svenske halmstjerner, hjerter i messing og rødt glass....lys på bordet..... og så har jeg igjen funnet fram mine selvlagde Waldorfnisser. I år husket begge Jentene mine nissene igjen, og det varte ikke lenge før de var i full lek.... ;) Så fint å ha sånne ting man husker fra år til år...

Fortsatt god advent til mine trofaste bloglesere. :)

8 kommentarer:

Anonym sa...

i love these pictures! they are so warm and inviting...the dolls are so sweet - did you say you made them? i need your help if you did! i made a little doll similar to this on the weekend and i am so bad at doing it neatly! hehe...enjoy your cosy winter!

Anonym sa...

Waldorf dukkene er så fine!! Kanskje jeg kan få låne en bok av deg en gang...hadde jo vært morsomt å prøve å lage en... (Det går jo an å håpe at man kan få det til ..)

KLEM!

Vibeche Bergqvist Ellingsen sa...

Det er så koselig å komme innom bloggen din :) Koselige bilder du har lagt ut og jeg gleder meg til du har lagt ut adventsboken din :)
De dukkene dine var bare helt fantastiske, helt imponert :)
Ha en fin adventstid med dine kjære.
Klem

Ullis sa...

Åh vilka härliga stämningsfulla bilder. Jag älskar också adventstiden, det är mysigast på hela året! ;-D

Anonym sa...

Hei Gudrun,
tusen takk for hjelpen, det stemte nok det, jeg måtte logge meg inn på google beta for å kunne gi de andre som har skiftet over kommentarer.
Du er en knupp og endelig kan jeg legge igjen kommentarer til alle sammen :)
Klem fra Vibeche

Kathrine sa...

Det virker som dere har en riktig trivelig advendt! Jeg planlegger en sånn gjørekalender med nikals fra og med neste år - han er fortsatt litt liten.

mcshuxea sa...

anonymous i1t99m4s91 replica louis vuitton handbags replica kipling bags replica bags ru replica hermes bag a2c95k9n31 9a replica bags replica bags vancouver visit w7j54b3d51 replica bags joy

Unknown sa...

y5o72y5i20 t3z40z4j17 i9b22v5d16 g6r41w7n79 k8u69d6v78 r1b02j0g17