Recent Posts

tirsdag, oktober 23, 2007

Fantastisk Messehelg og Emilys challenge #42

Først av alt:

TUSEN TAKK for fantastisk tilbakemelding på arkene lene, Vibeke og jeg har designet. Dere som møtte oss osg snakket med oss på messa ga oss så mye gode vibber at vi flyr nå. :)


Og til alle mine blogvenner: Jeg visste faktisk ikke at det var SÅ mange som visste at jeg hadde en blog! Jeg er overveldet over alle de koselige kommentarene deres i forrige post. Dette var gøy!! Jeg gjør en trekning i morgen. ;) Så kikk innom og se om DU er vinneren.


Jeg har hatt en crazy-travel høst, og har ikke fått vært med på Emilys artjournal på 10 uker. Det er jeg ganske lei for....men NÅ følte jeg at jeg virkelig hadde noe å lage et kort om. Denne ukas tema var "a greatful week".

OK, jeg har hatt en travel og utopisk uke....er ikke sikker på at jeg har våknet av drømmen ennå.....lol.

Måtte bare lage et "kjærlighetskort" til mine to venner.....et kort om oss tre som sammen greide å få til en drøm.... LOVE YOU Lene og Vibeke!! Dette kortet er til dere.


Here is my card for Emilys artjournal-challenge. I have had a crazybusy autumn and haven't perticipated in the challenge for about 10 weeks....that's no good.

But the good thing is, this weekend, my friends lene, Vibeke and I released our very first line of patternd papers. This is really a dream come true. And this card is specially made for my two friends....I'm not sure they know how much I appreciate their friendship....I really love you lene and Vibeke. xoxo

9 kommentarer:

Paula J Atkinson sa...

Gorgeous card.

Lene S sa...

Å så flott! Tusen takk Gudrun, setter så stor pris på deg og samarbeidet vårt!

Aquarell sa...

Herlig kort...:D

Linn sa...

Supert kort! Og takk for en flott messehelg! Skulle gjerne snakket mer med deg, men sånn blir det når man er hektisk opptatt (og det er jo bra!). Herlige ark dere har laget, og ønsker 3ndypapir.no MASSE LYKKE TIL!!!!

Vi Scrapper sa...

ÅÅÅÅÅ Som du varmer mitt hjerte, Gudrun!!!!

Tusen takk!!!!

Som lene må jeg jo bare si at jeg virkelig setter pris på deg og vårt vennskap og ikke minst samarbeidet vårt, som jeg håper blir fruktbart! :-)

Klem!!!!!

Marjolein sa...

Great card, love the colors!! Congrats on releasing your own paperline!!

Jen sa...

Great card and good luck with your paper line!

Rita sa...

Gratluerer med en vellykket lansering av de nydelige arkene deres. Det var vel fortjent. De var jo bare enda flottere IRL, og jeg gleder meg til å bruke dem. Gleder meg også veldig til de super søte julestemplene dine dumper ned i postkassen :)

Ønsker deg en strålende uke. :)

*klem*

Je@net sa...

What a great card!! So good to be grateful to great friends!!